<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> </head>
img { max-width: 100%; display: block; }

رعایت آداب معاشرت در اجتماع و ۸ترفند ارتقا اجتماعی

آداب معاشرت در اجتماع و روش‌های ارتقا اجتماعی

۱.آداب معاشرت در اجتماع

بر کسی پوشیده نیست که رعایت آداب معاشرت اجتماعی و نحوه ظاهر شدن در جامعه به شما کمک می‌کند؛ که شأن و منزلت اجتماعی خود را ارتقا دهید و خودتان را از یک فرد عامی به یک فرد متشخص تبدیل کنید.و این میسر نیست جز با رعایت یک سری نکات ساده که زمینه‌ساز ارتقا شخص شما به فردی فرهیخته خواهد بود به‌طوری‌که خیلی از افراد آرزوی معاشرت با شمارا دارند.

برای اینکه خود را شخصی باشخصیت نشان دهید و بتوانید دیگران را به سمت خودتان جلب کنید لازم هست یک سری رفتارها و حرکات مناسب داشته باشید.خیلی از رفتارها را در برخوردهای اجتماعی آموخته‌ایم ولی هنوز برای یادگرفتن نکات حساس جاداریم که از آن آگاهی نداریم.

 

 

۲.آداب معاشرت لباس پوشیدن

باید بدانیم که در موقعیت‌ها و مکان‌های مختلف پوشیدن لباس مناسب فوق‌العاده اهمیت دارد؛ و هر نوع طرز پوششی نشان‌دهنده شخصیت و اعتبار ما می‌باشد بنابراین باید بدانیم که در هر موقعیتی چه نوع پوششی داشته باشیم و قبل از اینکه از خانه خارج شویم خود را در آینه ورانداز کنیم.
و اطمینان داشته باشیم که همه‌چیز درست و دارای سرووضعی آراسته و مرتب هستیم.
نکات مهم در مورد وضع لباس و آراسته بودن
۱. لباستان را متناسب با مکانی که می‌روید انتخاب کنید.
۲. در اجتماع از پوشیدن لباس‌های زننده و پرزرق‌وبرق خودداری کنید.
۳. همیشه باید از لباس تمیز، بدون لک‌وپیس و اتو شده استفاده کنیم.
۴. ناخن‌ها باید مرتب و کوتاه شده باشد.
۵. حتماً همراه با کفش جوراب را هم بپوشید.
۶. کفش‌هایتان باید واکس‌خورده و براق باشد و با نوع پوشش شما همخوانی داشته باشد.
۷. از مواد خوشبوکننده برای لباس، بدن، دهان و پا استفاده کنید.
۸. از پوشیدن لباس‌هایی بارنگ‌های خیلی جیغ خودداری نمایید.
۹. سر و موهایتان را در هنگام خروج از خانه در آینه نگاه کنید. اگر نامرتبی است به آن رسیدگی نمایید.

 

 

۳.آداب سلام کردن و دست دادن

آداب سلام کردن و دست دادن

یکی از موارد مهم و یا اولین مبحث از آداب معاشرت سلام کردن و دست دادن در جامعه می‌باشد که تقریباً در همه فرهنگ‌ها و جوامع بشری با توجه با رسم و رسومات خودشان انجام می‌دهند و باید توجه داشته باشیم که قوانین و آداب جامعه ما (مسلمانان) نشات گرفته از فرهنگ اسلام است.

 

همیشه در حین سلام رفتار احترام‌آمیز داشته باشیم زیرا این عمل نشانی از تواضع، فروتنی و بزرگواری می‌باشد؛ و آداب ظاهر شدن در جامعه را مستحکم‌تر می‌کند. سلام کردن از افراد کم سن به افراد بزرگ‌تر و از کارمند به رئیس و از آقا به خانم پیش‌قدم می‌شوند ولی در دست دادن افراد بزرگ‌تر به کوچک‌تر باید مشتاق انجام جنین عملی باشند.

 

تا حد امکان کلمه سلام را واضح، بلند و با خوش‌رویی و لبخند به زبان بیاوریم این عمل نه‌تنها باعث ایجاد روحیه خوب در خودمان می‌گردد بلکه شنونده را هم به سر شوق‌وذوق می‌آورد.

 

 

۴.آداب معاشرت نحوه رفتار و حرکات ما

نحوه رفتار و حرکات یک فرد در موقعیت‌های مختلف اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است هر فرد که بتواند برخورد و رفتار خود را با جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کند تطبیق دهد از قدرت بالای شخصیتی برخوردار است زیرا رفتار و اعمال هر شخص معرف شخصیت اوست بنابراین با اعمال و رفتار شایسته و درست می‌توانیم شخصیتی قوی از خود نشان دهیم.

 

 

۵.غذا خوردن و آداب آن

در هنگام صرف غذا و اینکه چه کسی کجا بنشیند هم مهم است و هم وظیفه میزبان است که با توجه با اولویت، میهمانان را راهنمایی کند. در میهمانی‌های خانوادگی، میهمانان ویژه را در سمت راست آقا یا خانم میزبان قرار می‌دهیم و میهمانی‌های خانوادگی بهتر است آقا و خانم صاحب‌خانه کنار یا مقابل یکدیگر بنشینند و بعد به ترتیب جای سایر میهمانان را مشخص کند.

طرز صحیح غذا خوردن و نوشیدن همیشه باعث نگرانی است ولی به دلیل اینکه آداب غذا خوردن ساده است می‌توان آن را آموخت و نحوه استفاده از وسایلی مانند قاشق، چنگال و کارد را رعایت کرد.

 

 

۶.آداب اجتماعی راه رفتن

آداب اجتماعی راه رفتن

زمانی که در مکانی راه می‌روید باید ادب و نزاکت را رعایت کنید. راست و مستقیم حرکت کنید سعی کنید در موقع کردن به کسی تنه نزنید و اگر این اتفاق افتاد با معذرت‌خواهی جبران نمایید.

از خیره شده به افراد و گوش دادن به صحبت‌های آن‌ها در مکان‌های عمومی صرف‌نظر کنید. هنگام ورود به‌جاها و مکان‌های مختلف سعی کنید اولویت ورود را رعایت کنید؛ و این امر باکسی که مقام و سمت بالایی دارد شروع شود؛ و بعد خانم‌ها و سپس سایر افراد با توجه به سن و مقام ورود صورت بگیرد.

 

 

۷.آداب صحبت کردن در ارتباط با دیگران

صحبت کردن یکی از آداب مهم و حیاتی در برخوردهای اجتماعی و تعامل افراد با یکدیگر می‌باشد.
که در اولین برخورد نمایان می‌شود؛ و میزان شخصیت و اعتبار ما را می‌سنجد. به همین دلیل باید مراقب صحبت کردنمان باشیم. با خوش‌رویی احوالپرسی کنیم و منظورمان را با کلمات ساده مؤدبانه به‌طرف مقابل بفهمانیم و سعی کنیم که با کمترین کلمات منظورمان را برسانیم و به‌طرف مقابل هم اجازه صحبت کردن بدهید.

 

صحبت کسی را قطع نکنید و اگر صحبت شمارا قطع کردند برای ادامه آن تلاش نکنید. به لهجه دیگران نخندید و اگر مایلید هنگان صحبت کردن با چهره‌های آشفته دیگران مواجه نشوید سعی کنید همیشه دهانتان را خوش‌بو نگاه‌دارید.

 

 

۸.آداب معاشرت موضوعی بسیار گسترده

گستردگی آداب معاشرت آن‌چنان زیاد است که هرچه در مورد آن صحبت کنیم بازهم جای صحبت بیشتر دارد بنابراین با بالا بردن سطح اطلاعات خود درزمینهٔ آداب معاشرت می‌توانیم خود را به آن‌چنان آگاهی اجتماعی برسانیم که در هر اجتماع با نحوه صحیح عملکرد آشنا باشیم و با درست رفتار کردن شخصیتی فرهیخته، اجتماعی، آداب‌دان از خود به تصویر بکشیم که دیگران آرزوی هم‌نشینی و ارتباط با ما را داشته باشند.

 

نتیجه گیری:

 

حتمابخوانید: نکات مهم آداب رانندگی که هر رانندهای باید بداند.

 

فهرست مطالب

دانلودPDFمقاله
به این مطلب امتیاز دهید
4.6/5

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید
این مطالب را هم حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من
وبلاگ
خانه

برای دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت ایمیل خود را وارد کنید

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی

لینک دانلود برایتان ایمیل می شود پس برای دانلود ایمیل صحیح تان را وارد کنید.

 

لطفا جهت تایید ایمیل حتماً پوشه اسپم را بررسی نمایید.

دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی در موقعیت های مختلف