<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> </head>
img { max-width: 100%; display: block; }

نکات مهم آداب معاشرت عروسی-اهمیت آداب عروسی

آداب معاشرت در عروسی

آداب معاشرت عروسی

همه ما فکر می‌کنیم که تمام‌کارهای مربوط به خواستگاری را تا پایان مراسم را می‌دانیم و سعی می‌کنیم عروسی به سبک ایرانی اجرا شود. اما خوب که دقت کنیم، متوجه می‌شویم که از خیلی جزئیات بی‌خبریم. حتی آن‌هایی که در چندین عروسی شرکت کرده‌اند، نمی‌دانند که از چه راه‌ها و روش‌هایی باید در عروسی استفاده کنند تا آیین عروسی ایرانی به نحوه احسنت اجرا شود. در این راه باید از خرد جمعی در برگزاری مهم‌ترین مراسم زندگی بهره برد.

 

اطمینان داشته باشید حضور در مراسم عروسی به‌عنوان مهمان فقط داشتن ظاهر آراسته و پوشیدن یک لباس زیبا نیست. بلکه جمیع عواملی که فرد به‌عنوان مهمان در این مهمانی به‌یادماندنی انجام می‌دهد حائز اهمیت می‌باشد.

تبدیل گفتن به نزدیکان عروس و داماد، داشتن چهره خوش و خندان، ابراز شادی، رقص و پایکوبی و ابراز شادی و مودت ازجمله عواملی هستند که سال‌های سال به‌عنوان خاطره در ذهن‌ها باقی می‌ماند. زمانی که به‌عنوان مهمان به یک مراسم جشن عروسی دعوت می‌شوید موظف هستید به رعایت یک سری قواعد یا به‌عبارت‌دیگر، آداب خاص میهمان بودن.

بر طبق نظرات گوناگون از هر دو نفر شرکت‌کننده در مراسم عروسی یک نفر واقعاً از شرکت در این مراسم عروسی بسیار خشنود می‌شود و لذت می‌برد.
در ادامه چند نکته برای رعایت آداب مهمان بودن در مراسم عروسی و درنتیجه داشتن لحظاتی خوش و شیرین در این مراسم آورده شده است. اگر تمایل دارید به‌عنوان یک مهمان دوست‌داشتنی در مراسم عروسی دوستانتان بدرخشید این نکات را رعایت کنید.

 

 

۱. اعلام حضور یا عدم حضور به مراسم عروسی دعوت‌شده

معمولاً کارت دعوت عروسی را حدود ۱۰ روز تا دو هفته قبل از مراسم برای میهمانان ارسال می‌شود. با توجه به مخارج و هزینه‌های زیادی که بابت برگزاری مراسم به عروس و داماد و خانواده‌هایشان تحمیل می‌شود بهتر است به‌عنوان مهمان درصورتی‌که امکان شرکت در مراسم را ندارید حداقل یک هفته قبل از آن میزبان خود را مطلع کنید تا فردی را جایگزین شما کرده یا اسم شمارا از لیست مهمانان به تالار پذیرایی حذف کند.
این روش باوجوداینکه در کشور ما رایج نیست اما در پسندیده است که شرایط اقتصادی را درک کرده و این رسم صحیح را به آداب مراسم عروسی در کشورمان بیفزاییم.

 

۲.از آوردن فرد اضافی در مراسم عروسی خودداری کنید.

همان‌طور که حضور پیدا نکردن در مراسم عروسی بدون اطلاع قبلی کار درستی نیست آوردن همراه یا مهمان دعوت نشده نیز مخالف آداب حضور در مراسم عروسی به‌عنوان یک مهمان است. میزبان تنها شمارا نظر گرفته و به‌حساب آورده و امکان دارد که امکانات اضافی برای مهمان‌های ناخوانده در نظر گرفته نشده باشد. پس سعی کنید که مطابق یک مهمان محترم رفتار نمایید.

 

 

۳.آماده کردن کادویی درخور و شایسته برای عروس و داماد.

آماده کردن کادویی درخور و شایسته برای عروس و داماد.

یکی از مهم‌ترین نکات شرکت در مراسم عروسی به‌عنوان یک مهمان تهیه کادو برای این میزبان محترم می‌باشد. که امروزه با توجه به هزینه‌های هنگفت مراسم عروسی هدیه را در همان شب عروسی به عروس و داماد تقدیم می‌کنند. و اگر تصمیم دارید که به‌عنوان هدیه پول نقد هدیه کنید آن را در پاکتی زیبا و شیک قرار داده، از پول‌های نو و درشت استفاده کنید. نام خود را روی پاکت نوشته و برای عروس و داماد آرزوی خوشبختی کنید.(مطابق شأن خودت کادو بده)

 

 

۴.سبک لباس توسط عروس و داماد مشخص‌شده و میهمانان ملزم به رعایت آن هستند.

آداب معاشرت در عروسی- تعیین سبک لباس عروسی

اگرچه سبک و نوع پوشش در کشور ما مرسوم نیست اما تا آنجا که برای میهمانان مقدور باشد باید از نوع پوشش زیبا و شکیل جهت شرکت در عروسی رعایت کنند. تا مراسم عروسی مطابق میل عروس و داماد برگزار شود.

تا جایی که امکان دارد به‌عنوان مهمان از پوششی زیبا و برازنده استفاده کنید ولی سعی کنید از پوشیدن لباس سراسر سفید خودداری کنید. زیرا در این مهمانی گل سرسبد عروس است و تنها کسی است که باید لباس سفید بپوشد و مرکز توجه باشد. از پوشیدن لباس‌های مجلل و پرزرق‌وبرق که چشم‌ها را به سمت شما خیره می‌کند اجتناب کنید.

 

 

۵. سر ساعت و به‌موقع یعنی قبل از عروس و داماد در مراسم حاضر باشید.

دیررسیدن به مراسم عروسی به‌عنوان مهمان رفتار پسندیده‌ای نیست یکی از اصول مهمان خوب بودن زود یا به‌موقع به مهمانی رفتن است و زود رسیدن به مراسم جشن عروسی این مزیت را دارد که جایگاه بهتری برای نشستن می‌توانید در نظر بگیرید.

 

 

۶.مراسم عروسی را زود ترک نکنید.

برخی از افراد بعد از سرو شام و پذیرایی شدن مراسم جشن را ترک می‌کنند و فراموش می‌کنند که شرکت در جشن شریک شدن لحظات خوش و لذت بردن از فضای عروسی است. نه‌فقط پذیرایی شدن بنابراین ترک عروسی پس از مراسم پذیرایی نوعی بی‌احترامی به‌حساب می‌آید.

 

 

۷.از تلفن همراه در مراسم جشن عروسی کمتر استفاده کنید.

سعی کنید به‌عنوان یک مهمان در جشن عروسی حضور فعال داشته باشید. و از معاشرت کردن با سایر مهمان‌ها رقصیدن و شاد بودن استفاده کنید. فرصت برای چک کردن شبکه‌های اجتماعی زیاد است و به‌قول‌معروف یک‌شب هزار شب نمی‌شود بنابراین تا زمانی که در مراسم عروسی هستید.

گوشی‌تان را در کیفتان قرار دهید و از بودن در آن فضای جشن و شادی نهایت لذت را ببرید. درصورتی‌که تمایل دارید از عروس و داماد عکس بگیرید ابتدا از آن‌ها اجازه بگیرید و از اشتراک‌گذاری فیلم، عکس، لایو در مراسم بدون اجازه قبلی خودداری کنید.

 

 

۸. از جابجا کردن صندلی‌ها و تغییر دادن چیدمان آن‌ها در تالار عروسی بپرهیزید.

از جابجا کردن صندلی‌ها و تغییر دادن چیدمان آن‌ها در تالار عروسی بپرهیزید.

وقت زیادی صرف شده است تا چیدمان تالار عروسی صورت بگیرد بنابراین از تغییر دادن چیدمان صندلی‌ها پرهیز کنید که اصلاً جالب و پسندیده نخواهد بود. درصورتی‌که از مکانی که نشسته‌اید ناراضی هستید حتماً از کارکنان تالار بخواهید تا شمارا راهنمایی کرده و مشکلتان را حل کنند.

 

 

۹.سعی کنید حضور پرشور و محصوصی در مراسم عروسی داشته باشید.

نقش رقص در مراسم عروسی، آداب معاشرت در عروسی

از آداب مهمان خوب بودن در عروسی حضور و درگیری فعالانه در طول مراسم جشن است.
سعی کنید که نظاره‌گر نباشید و خودتان را در شادی و جشن عروس و داماد سهیم بدانید. برقصید، شادی و پایکوبی کنید با سایر مهمان‌ها آشنا شوید و در چنین فضای شاد و نشاط‌آوری هم به نفع خودتان و هم به نفع عروس و داماد بهترین بهره را ببرید و حسابی شادباشید.

 

۱۰.حواست به فرزندان دلبندت باشد.

حواست به فرزندان دلبندت باشد

مهمان عزیز موقع شرکت در مراسم جشن عروسی حواستان به فرزند دلبندتان باشد. در غیر این صورت زحمت‌های عروس و داماد را هدر می‌دهید. در فیلم و موقع رقص عروس و داماد اجازه ورجه و وورجه کردن به فرزندانتان را ندهید و با این کار رعایت اصول مهمان بودن را ثابت می‌کنید.

 

۱۱.لطفاً با عروس روبوسی نکنید.

زیرا این شب خاص‌ترین شب زندگی عروس و او می‌خواهد تک‌ترین فرد محفل باشد.پس هنگام جشن عروسی با عروس روبوسی نکنید. و فقط به او تبریک بگویید زیرا روبوسی با عروس آرایش او را خراب می‌کند.

 

۱۲.آهنگ درخواستی نده.

در مراسم عروسی مراقب رفتارتان باشید و دائم از دی جی درخواست آهنگ نکنید بلکه اجازه دهید عروس و داماد تعیین کنند که دی جی چه آهنگ‌هایی بخواند.

 

 

۱۳. پسندیده نیست که شاباش‌ها را جمع کنید.

بسیاری از مردم رسم دارند که شاباش‌ها و هدیه‌هایی را که می‌خواهند به عروس و داماد بدهند به‌صورت پول نقد بر سر عروس می‌ریزند همچنین شاباش‌هایی که داماد بر سر عروس می‌ریزد برای عروس و داماد است. شما و کودکانتان از جمع‌آوری شاباش‌ها خودداری کنید.

 

 

نتیجه‌گیری:

مهمان باید حضور به‌موقع داشته باشد. خودش را در عروسی درگیر کند برقصد با بقیه میهمان‌ها آشنا شود. هدیه‌ای درخور شخصیت خود برای عروس و داماد در نظر بگیرد و برایشان آرزوی خوشبختی نماید.

در زمینه رعایت آداب مهمانی در مراسم عروسی آداب حضوربرسرمیزغذا و طرز لباس پوشیدن و آرایش و مکالمه مودبانه و خوب سخن گفتن می تواند برای همگان مفید و لازم باشد.

 

فهرست مطالب

دانلودPDFمقاله
به این مطلب امتیاز دهید
4.6/5

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید
این مطالب را هم حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من
وبلاگ
خانه

برای دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت ایمیل خود را وارد کنید

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی

لینک دانلود برایتان ایمیل می شود پس برای دانلود ایمیل صحیح تان را وارد کنید.

 

لطفا جهت تایید ایمیل حتماً پوشه اسپم را بررسی نمایید.

دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی در موقعیت های مختلف