<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> </head>
img { max-width: 100%; display: block; }

چگونه از زبان بدن در ارتباط با دیگران استفاده کنیم

چگونه از زبان بدن در ارتباط با دیگران استفاده کنیم

۱.نحوه استفاده از زبان بدن

در جریان زندگی، همیشه افراد در حال مسابقه با یکدیگر هستند و درست کردن ارتباط سازنده با دیگران جز لاینفک زندگی می‌باشد. برای رسیدن به تعالی در تعامل با دیگران به‌ویژه در کار عوامل متنوعی شامل فن بیان، هوش هیجانی، ظاهر پیراسته و همچنین زبان بدن به زبان دیگر، ارتباط غیرکلامی را نباید از یاد برد.

 

۲.اصلی‌ترین موضوع نحوه استفاده از زبان بدن است.

پس همیشه باید تلاشمان این باشد که با استفاده درست از ارتباط غیرکلامی بتوانیم در این مسابقه که در جریان است گوی سبقت را از دیگران برباییم. بررسی‌ها حائز این مطلب است که 60 تا 90 درصد تعامل با ما دیگران شامل ارتباط غیرکلامی است.پس وقت گذاشتن و یادگیری و به کار بستن زبان بدن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. افزون بر این نخستین برخورد با دیگران بسیار بااهمیت است. به نظر شما چرا؟

چون‌که در نخستین دقیقه‌های آشنایی‌مان با توجه به تمام مواردی که از شخص مقابل قابل‌رؤیت است به نتیجه رسیده و در مورد فرد مقابل تصمیم‌گیری می‌کنیم؛ که آیا ایشان همان شخص معتمدی که درباره‌اش می‌اندیشیدیم هست که با او درباره مسائل کاری وارد گفتگو شویم یا نه.

لذا شیوه نمایاندن خودتان به افرادی که برای نخستین بار دیدار دارید مخصوصاً شیوه به کاربردن زبان بدن در نخستین لحظه‌های حیاتی آشنایی می‌تواند مثبت و تأثیرگذار یا منفی و نابودکننده باشد که به‌طورقطع می‌توانست به یک ارتباط کاری فوق‌العاده مبدل گردد.

 

در پیشرو1۵ شیوه قابل‌استفاده از ارتباط غیرکلامی یا همان زبان بدن می‌پردازیم تا بتوانید مقصود و نفوذپذیری خود را به شخص مقابل بفهمانید و در جلسات به هدف و مقصود خود دست‌یابید.

 

۳.حالت بدن

چگونه از زبان بدن در ارتباط با دیگران استفاده کنیم

۱. نخست حالت بدن را موردبررسی قرار می‌دهیم. صاف بایستید اما راحت باشید. شانه‌هایتان را راحت نگه‌دارید و اتوکشیده نباشید.

۲. هنگام مکالمه به شخص مقابل دقیقاً مقابل او باستید تا شخص بداند به این گفتگو توجه خاص دارید.

۳. وقتی‌که در حال گفتگو با دیگران هستید. پاهایتان را روی‌هم قرار ندهید و میان پاهایتان فاصله بگذارید. با این کار خود را باحوصله و خونسرد می‌نمایانید. بر اساس بررسی‌ها وقتی‌که پاهایتان را بافاصله روی زمین قرار می‌دهید طرف مقابل با شما خودمانی‌تر رفتار می‌کند و به‌اصطلاح داده‌های خیلی بیشتری را در اختیار شما می‌گذارد.

۴. در هنگام گفتگو با دیگران برای اینکه شخص را متوجه موضوع کنید؛ که به گفتگوها توجه خاص دارید، کمی به جلو خم شوید.

۵. برای اینکه به فرد مقابل ثابت کنید که با گفته‌های او موافق هستید و پذیرفته‌اید سعی در تقلید از زبان بدن ایشان داشته باشید.

۶. بازوها را به‌صورت عمودی در امتداد بدن قرار دهید که نشان‌دهنده ارتباط راحتی است که با مخاطب برقرار کرده‌اید.

۷. دستانتان را هنگام گفتگو با دیگران البته به‌صورت ناخودآگاه حرکت‌های مقتضی را انجام می‌دهند که توجه و اعتماد شخص مقابل را به خود جلب می‌کند. افزون براین که بررسی‌ها حاکی از این مطلب است که حرکات خودآگاه یا ناخودآگاه درست در زمان مکالمه شیوه فکر کردن را در شما ارتقا می‌دهد.

۸. وقتی با دیگران سلام و احوال‌پرسی می‌کنید. دستشان را نه خیلی محکم و نه خیلی آرام بلکه متناسب (محکم) بفشارید زیرا که محکم دست دادن به این معنی است که آدم پخته‌ای هستید و فراز و نشیب زندگی را چشیده‌اید و به‌آسانی فریب کسی را نمی‌خورید.

9. پیش از آغاز هر جلسه یا میزگردی درباره نحوه خوش‌آمد گویی، شروع و به پایان رساندن جلسه در جوامع گوناگون در اینترنت یا حتی کتاب‌های مربوطه کسب آگاهی نمایید.

۱۰. در زمان گفتگو سعی کنید سرتان را به نشانه موافقت به صحبت شخص مقابل پایین بیاورید و صادقانه لبخند بزنید که این کار نشان‌دهنده قبول صحبت‌های ایشان است و به موارد عنوان‌شده توجه خاص دارید و لبخند بر لب داشته باشید که نشانه تائیدی است به صحبت‌هایی که انجام‌شده.

۱۱. تماس چشمی را باید در تمام مدت گفتگو با ایشان حفظ کنید که نشان‌دهنده علاقه‌مندی شما به این گفتگو می‌باشد و توجه ایشان را به خود جلب می‌نمایید.

۱۲. در همگام مکالمه رودررو کلیه حرکات ایشان مخصوصاً صورت ایشان را تقلید کنید این امر حاکی از این است که صحبت‌های ایشان را قبول دارید و علاقه‌مند به ادامه گفتگو هستید.

۱۳. قطعاً در جریان مکالمه نُت برداری کنید. انجام این عمل نشان‌دهنده جذاب بودن مطالب گفته‌شده می‌باشد که با نوشتن بر پراهمیت بودن مطالب صحه می‌گذارید. تماس چشمی را هر از چند گاهی فراموش نکنید تا شخص مقابل برای تمرکز شما روی مطالب خاطرجمع شود.

۱۴. به زبان بدن طرف مقابل به‌شدت دقت کنید. چراکه نتایج حاصل مرد نظرشان از مکالمه با شمارا در زبان بدنشان به نمایش می‌گذارد. اگر زبان بدنی متناسب با زبان بدن آن‌ها ارائه دهید، خیلی مشتاق‌تر به ادامه همکاری با شما می‌باشد.

۱۵. در پایان گفتگو با نگاه به چشمان طرف مقابل دستشان را محکم بفشارید و گفتگو را خاتمه دهید. با این عمل خطر نشان می‌سازید که از وقتی‌که برای این گفتگو گذاشته‌اید خوشحالید و تمایل دارید دوباره با ایشان ملاقات داشته باشد.

 

نتیجه گیری:

بارعایت نکات مهم زبان بدن می توان آگاهانه در تمامی گفتگوهای خود اعتماد و اعتبار لازمه را جهت پیشبرد اهداف خود کسب کرد. قطعا می توان با تمامی افراد همین روش را سرلوحه کار خود قرارداد تا نتیجه برد-برد برای هر دو طرف گفتگو حاصل شود.

 

حتما بخوانید: ۲۳نکته مهم زبان بدن که هرکسی بابد بداند.

 

فهرست مطالب

دانلودPDFمقاله
به این مطلب امتیاز دهید
4.6/5

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید
این مطالب را هم حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من
وبلاگ
خانه

برای دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت ایمیل خود را وارد کنید

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی

لینک دانلود برایتان ایمیل می شود پس برای دانلود ایمیل صحیح تان را وارد کنید.

 

لطفا جهت تایید ایمیل حتماً پوشه اسپم را بررسی نمایید.

دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی در موقعیت های مختلف