<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<meta name="google-site-verification" content="xD73-MLbzzjfc-o-xUInBv8q1t4YXoe0nZxgTEGBrxk" />
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> </head>
img { max-width: 100%; display: block; }

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران+ آموختن 11 نکته واقعا کابردی

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران. آموختن11 نکته واقعا کلیدی

چگونگی برقراری ارتباط ما با دیگران

روش‌های تعامل ما با دیگران تا حد زیادی بر روی زندگی که تجربه می‌کنیم اثر می‌گذارد. درآمد، ارتباطاتتان و شغلمان در گروه نوع تعاملمان با دیگران است. جدا از اینکه هدف، شغل و خواسته‌هایمان چیست؟روشی برای میانبر زدن این مسئله وجود ندارد

معمولاً تعاملات اجتماعی ما با دیگران است که دنیای اطرافمان را اداره می‌کند. این سؤال مطرح می‌شود که چگونه بعضی از آدم‌ها می‌توانند در مدت‌زمان کوتاه با هر شخصی ارتباط برقرار کنند و در مقابل عده‌ای کثیر قادر به ارتباط برقرار کردن با دیگران نیستند.

در این مقابله درباره چگونگی نحوه ارتباط با دیگران خواهیم پرداخت.
فارغ از اینکه شما آدم معروف و صاحب‌مقام باشید افراد جامعه همان افراد هستند. راههای تعامل با آن‌ها همواره یکسان است؛ و هیچ تفاوتی ندارد که این نکات را برای تعامل با همسایه‌هایتان یا یک فرد بیسار معروف و یا حتی یک دختر بسیار زیبا که در مهمانی دیده‌اید این روش‌ها روی همه آدم‌ها کارساز است.

 

۱. مصنوعی رفتار نکنید

برای اینکه تشخیص دهیم که با دیگران چگونه تعامل داشته باشیم اول باید این را بدانیم که خود حقیقی‌مان باشیم. ارتباط برقرار کردن با دیگران هنگامی قابل‌اجراست که شما برای آن ارتباط ارزش قائل باشید که برای دیگران می‌تواند قابل‌درک باشد.اگر قصد دارید باکسی ارتباط برقرار کنید علاقه واقعی نداشته باشید دلیل برای تلاش نمی‌ماند و سعی کنید مصنوعی رفتار نکنید.

 

۲. درباره همه‌چیز اظهارنظر نکنید.

درباره همه‌چیز اظهارنظر نکنید

بعضی از افراد فکر می‌کنند که وقتی کسی با دیگران مشغول صحبت است. آن‌ها را به حال خود بگذارید که در مکالمه آن‌ها دخالت نمایند و آن را به هر طریقی به خود ارتباط دهند. به بهبود رابطه کمک کرده‌اند.شاید این رفتار اگر به میزان بسیار کمی از شما سر بزند به بهبود رابطه کمک کرده است ولی این را باید در نظر بگیریم که استفاده بیش‌ازحد از این روش نتیجه عکس روی رابطه خواهد داشت.

شما نمی‌توانید با پریدن وسط صحبت دیگران اعتماد آن‌ها را جلب کنید که هر بار وسط حرفشان بپرید که این امر تمرکز گوینده را از بین می‌برد و احساسات او را خدشه‌دار می‌کند.افزون بر این فرد برای ادامه گفتگو دچار شک و تردید می‌شود.

 

۳. از عبارت‌های تائیدی درست استفاده کنید.

از عبارت‌های تائیدی درست استفاده کنید

دوستی دارم که در هنگام مکالمه پای تلفن از یک عبارت تأکیدی استفاده می‌کند؛ که البته قصد بدی ندارد. در این صورت قشنگ متوجه می‌شوم که چه زمان‌هایی به حرفم گوش نمی‌دهداو عادت کرده است که از عبارت‌های تأکیدی مانند «اهوم» «خوب» و «چه عالی» استفاده کند. در صورتی این عبارت‌ها برای این است که به فرد مقابل بفهمانیم که به صحبت‌هایش گوش‌داده‌ایم که می‌تواند بسیار واضح و حواس‌پرت کن به نظر آید.

این را هم باید در نظر بگیریم که همه ما اکثر مواقع در حال انجام چندین کار به‌طور هم‌زمان هستیم به همین دلیل شرطی شده‌ایم که به‌جای گوش دادن به صحبت‌های شخص مقابل این عبارت‌ها را بکار ببریم.اگر تابه‌حال کسی این مورد را به شما تذکر نداده است که تا چه حد این رفتار برای گوینده اهانت به‌حساب می‌آید نکن است که هیچ‌وقت این موضوع را درک نکرده باشید. به‌عنوان یک قاعده‌ی همیشگی به دیگران به همان میزان گوش بدهید که دوست دارید به شما گوش بدهند.

 

۴. تظاهر نکنید که داننده هر چیزی هستید.

تظاهر نکنید که داننده هر چیزی هستید.

در هنگام گفتگو با دیگران دلمان می‌خواهد که با آن‌ها ثابت کنیم که همه‌چیز را می‌دانیم و اطلاعات زیادی داریم و به‌قول‌معروف تحصیل‌کرده هستیم.
بعضی از افراد از شنیدن بعضی اطلاعات برای بار اول واقعاً شوک زده می‌شوند. مدیران بسیاری هستند که هستند که راهنمایی گرفتن از دیگران برایشان به بهایی سنگین تمام می‌شود.

زیرا این فرض رادارند که باید همه‌چیز را بدانند و آن‌کسی باشند که به دیگران راهنمایی می‌نمایند. از طرف دیگر کارکنان در جهت اثبات خود هستند لذا سعی در مخفی کردن ضعف‌هایشان هستند.احتمالاً اکثر افراد در گفتگوهایی قرارگرفته‌اند که خودمان می‌دانیم فقط به این خاطر مطلب مهمی را گفته‌ایم که بشنویم که دیگران درباره ما بگویند که اطلاعات کمی درباره ما دارند.

تجربه و عنوان شغلی که دارید اصلاً اهمیتی ندارد. اگر خواستار ارتباط با دیگران هستید و می‌خواهید نفوذ روی آن‌ها داشته باشید باید حس ارزشمندی را در آن‌ها به وجود آورده و تقویت کنید.از کتاب آیین دوستی دیل کارنگی یک نکته خیلی مهم را جهت پیدا کردن دوست و نفوذ بر دیگران را توصیه می‌کنم که عمل نمایید «به دیگران این احساس را بدهید که برایتان مهم هستند و این کار را صادقانه انجام بدهید»

وقتی‌که دیگران تشخیص دهند که وجودشان برای شما ارزشمند است. حس خوبی خواهند داشت که افراد اشتیاق را پیدا می‌کنند که بیشتر علایق خودشان را بیان کنند.با این تفاسیر مراقب باشید خودبین جلوه نکنید و کنترل رفتارتان را به دست غرورتان ندهید.

 

۵. از قبل برنامه‌ریزی کنید.

از قبل برنامه‌ریزی کنید.

اگر در هنگام مکالمه اضطراب دارید یا دست‌وپایتان را گم می‌کنید. از قبل سؤالاتتان را حاضر کنید و بنویسید که باعث می‌شود ذهنتان تشویش نداشته باشد و افکار را بیرون بریزید و اعتمادبه‌نفس پیدا کنید و از گفتگو لذت ببرید.

شما قادر هستید با پرسیدن سؤال‌های درست راه خود را در هر گفتگویی هموارسازید پس برای هر مناسبتی که شاید در آن قرار بگیرید سه سؤال مرتبط که با تأمل در نظر گرفته‌شده است مطرح نمایید. شما می‌توانید در ارتباطات ممکن را به‌صورت

۱) یک جلسه یا میزگرد یا یک فرصت معامله‌ی بالقوه
۲) دیدار با یک شخص جدید در یک دورهمی
۳) دیدار تصادفی با یک دوست قدیمی
نهایی سازید.

مطلب مهمی که قابل‌ذکر است این است که سؤال‌هایی مطرح نمایید که مفید باشند و غرض‌ورزی نداشته باشند؛ اما شخص مقابل را وادار به فکر کردن نماید. مزیت عالی این کار می‌تواند این باشد که نه‌تنها گفتگوی شما موفق‌تر از آب درمی‌آید بلکه شخصی به‌یادماندنی در خاطره‌ها باقی می‌مانید.

 

۶. درصدد کمک کردن به دیگران باشید.

حتی معروف‌ترین و قدرتمندترین افراد روی زمین هم کاری دارند که شادمان می‌شوند اگر کسی با آن‌ها کمک کند. آدم‌هایی هستند که از اعتمادبه‌نفس پایینی برخوردارند و از ترس اینکه مبادا موردانتقاد قرار بگیرند از طرف آدم‌های بالاتر از خودشان درنتیجه هیچ اقدامی نمی‌کنند.

اما شما می‌توانید خیلی زیادتر از چیزی که فکر می‌کنید به دیگران بخشش داشته باشید. مقاله یا پستی در اینستاگرام یا مقاله‌ای در وبلاگ سایتتان راجب آن بنویسید. پروژه آن‌ها را با اشخاصی که آشنا هستند معرفی کنید یا توصیه مصاحبه‌ای بدهید که در آن مشتاق باشند پیغام خود را با دیگران با اشتراک بگذارند.

درباره اینکه از چه طریقی می‌توانید با اهداف آن‌ها کمک کنید و سود و منفعت برسانید فکرتان را به کار بیندازید. اگر درنهایت مشخص شود که توصیه شما برای آن‌ها خیلی فایده‌ای نداشته است همین کمکتان به‌تنهایی شمارا از دیگران متفاوت و متمایز جلوه می‌دهد.

۷. خیلی خود را مشتاق نشان دهید.

خیلی خود را مشتاق نشان دهید

اگر توجه نکنید غیرممکن است که بتوانید به شکل مطمئن‌تری پیشنهاد برای کمک کردن بدهید. مقصود توجه واقعی است نه اینکه فقط تشخیص دهید چه کسب‌وکاری راه‌اندازی کرده‌اند و به چه ورزشی علاقه‌مند هستند قبل از همت گماردن برای برقراری تعامل تحقیق خود را با خواندن مقاله‌های وبلاگ، سایت، کتاب‌ها و مقاله‌های آن‌ها شروع کنید.

مدارک سابقه‌هایشان و تمایلاتشان را حتماً مرد بررسی قرار دهید. مدت‌زمان مؤثر و مفیدی را اختصاص دهید تا آنچه برای آن‌ها واقعاً اهمیت دارد و اینکه طریقه کمک به آن‌ها را تشخیص دهید و بفهمید.

 

۸. با آدم‌های طرف مقابلتان تعامل داشته باشید.

همه موقعیت‌های استخدام شدن با شبکه‌های ارتباطات، توصیه و سفارش‌های اطرافیان تکمیل می‌گردد. ارتباط برقرار کردن هم از همین اصل تبعیت می‌کند. هنگامی‌که اطرافیانتان البته آشنای شمارا به دیگران توصیه می‌کنند. به‌طور خودکار بااعتبار فرد توصیه‌کننده به حضور فرد استخدام‌کننده حاضر می‌شوند با ذکر یک مثال

همین چند وقت پیش که می‌خواستم با یک نویسنده معروف گفتگویی داشته باشم متوجه شدم که مربی شخصی ارتقا فردی هردومان با یک نفر بوده است در حقیقت این موضوع نمی‌تواند معنی خاصی داشته باشد ولی در دنیای ارتباطات بین انسان‌ها این‌یک موقعیت بی‌نظیر است.قطعاً زمان زیادی برای تعامل با اشخاصی که اکنون می‌شناسید را در نظر بگیرید و ببینید این شبکه ارتباطی به چه جاهایی ختم نمی‌شود.

 

۹. استقامت عامل مؤثر در پیروزی

اگر برایتان مقدور نیست که شخصی آشنا را پیدا کنید که دقیقاً شمارا به شخص موردنظر معرفی کند خیلی راحت ایمیل یا پیامک تلفنی بفرستید.
اما بعد از انجام این کار بی‌خیال نشوید. اقدامی که اکثر افراد انجام می‌دهند نخستین تلاش، فقط یک گام ابتدایی است، به این موضوع توجه داشته باشید که اولین اقدام ممکن است به هیچ نتیجه مطلوبی منتهی نشود.

اما ششمین یا حتی یازدهمین مرتبه دفعاتی می‌توانند باشند که به نتیجه مطلوب ختم می‌شوند اگر ایمیل یا پیامک فرستادید ولی جوابی نگرفتید نباید تلقی کنید که آن‌ها نمی‌خواهند با شما تعامل داشته باشند این وظیفه شماست که در مسیر گرفتن نتیجه مطلوب استمرار داشته باشید.عجله به خرج ندهید ولی بی‌خیال هم نباشید.

 

۱۰. دوستان واقعی پیدا کنید.

آیا یادتان می‌آید که چگونه دوستان فعلیتان را پیدا کردید همین روال برای پیدا کردن دوست جدید نیز صادق است. شما تنها با افرادی دوست می‌شوید که قطعاً نیاز به وجود آن‌ها را در زندگی خود احساس کرده‌اید. همین قاعده را باید در مورد ارتباط با افراد معروف هم انجام دهید.

خیلی زیاد، درباره نحوه عملکردتان فکر نکنید. مثل یک انسان بالغ رفتار کنید کمک‌رسان باشید و در چنین شرایطی اکثر افراد بدون در نظر گرفتن اینکه چه کسی هستید با رضایت کامل در برابر شما رفتاری شبیه یک انسان از خود بروز می‌دهند.

 

۱۱. در خاطر ماندن

اکثر موارد گفته‌شده در این مقاله موارد بسیار ساده‌ای هستند که افراد متأسفانه بسیار کم از آن‌ها استفاده می‌کنند. همه روش‌ها برای این است که در یاد افراد بمانید.شما قادر به فرستادن کارت تبریک تولد هستید و کتابی که دوست داشته‌اید را با یادداشتی شخصی در داخل جلد کتاب برای افراد ارسال کنید. علاوه بر این قادرید کارت‌پستال تبریک عید را هم در یاد داشته باشید.

نیتتان این باشد که با افراد، کمک‌رسان باشید. تعجب خواهید کرد وقتی می‌بینید انجام کارهای بیسار ساده باقی‌مانده‌اند و در آخر باید متذکر شوم به‌یادماندنی بودن برای افراد آن‌قدر که بعضی افراد تصور می‌کنند دشوار نیست.مراعات نکاتی که در این مقاله متذکر شدیم به ما کمک می‌کند که چگونگی تعامل با دیگران را مدنظر قرار دهیم.

 

نتیجه گیری:

در برقراری ارتباط با دیگران این موارد را رعایت کنیم تا بتوانیم درست ارتباط برقرار کنیم. طبیعی رفتار کنید، خودتان باشید. لزومی ندارد درباره همه چیز اظهارنظر کنید. قبل از برقراری ارتباط با دیگران نقشه راه را مشخص کنید تا بدانید در پایان گفتگو به کجا می خواهید برسید، تا بتوانید به نتیجه مطلوب برسید. همیشه در صدد کمک به باشید و مشتاقانه عمل کنید تا احساسات دیگران را به خود مثبت نگهدارید. استقامت رمر موفقیت در ارتباط با دیگران است. ودر خاطر خاطر نشان می کنم که رفتاری متفاوت و درستی از خود نشان دهید تا این تمایز کمک کند در خاطره ها بمانید.

 

حتمابخوانید: ۵ راهکار که یادگیری شما را تقویت می کند.

فهرست مطالب

دانلودPDFمقاله
به این مطلب امتیاز دهید
4.6/5

برچسب ها

این مطلب را به اشتراک بگذارید
این مطالب را هم حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من
وبلاگ
خانه

برای دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت ایمیل خود را وارد کنید

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی

لینک دانلود برایتان ایمیل می شود پس برای دانلود ایمیل صحیح تان را وارد کنید.

 

لطفا جهت تایید ایمیل حتماً پوشه اسپم را بررسی نمایید.

دانلود رایگان جزوه آداب معاشرت

free-book-download

راهکارهایی برای آموختن و به کار بستن رفتارهایی اجتماعی در موقعیت های مختلف